Top latest Five oyun bilgisayarları Urban news

Wiki Article



Oyuncu bilgisayarı arıyorsanız İoly Alba I9 modeline göz atmalısınız. İşlemci yönünde ten. nesil i9 ile rakiplerini geride bırakan bilgisayar, ekran kartı olarak Radeon RX 5500 XT modelini kullanıyor.

Bilgisayarın kapasitesi; bilgisayarınızda yedekleyeceğiniz application, fotoğraf, online video ve müzik gibi verilerin kapladığı alandır. Eğer ki bilgisayarınızı aynı zamanda yedekleme amacıyla da kullanacaksanız daha yüksek belleğe sahip bir bilgisayar almanız gerekecektir. İşlemci

Yüksek performansıyla oyundan, RGB aydınlatmalarıyla odanızdan keyif alacağınız en iyi oyuncu bilgisayarlarını listeledik.

Bu yazıda en iyi dizüstü oyun bilgisayarları listesi hazırladık. Sizler bu listede hangi laptop computer modellerinin olmasını tercih ederdiniz? Konu ile ilgii düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

The most effective gaming laptop can give desktops a operate for his or her funds, Together with the additional conveniences of better portability along with a constructed-in Exhibit. Having said that, for all the similarities these clamshell computers share with tower PCs, they have several special quirks you have to be aware of before obtaining on.

Rastgele Erişim Belleğinin kısaltması olan RAM, bilgisayarınız görevleri gerçekleştirirken anında geçici verileri depolar. Sahip olduğunuz daha fazla RAM, bilgisayarınız aynı anda daha fazla şey yapabilecektir.

ÇAlright sayıda oyun yükleyebilmek ve diğer kişisel dosyaları saklayabilmek için yeteri kadar alana sahip bir SSD bulunmalıdır. SSD tercih edilmesinin nedeni ise klasik harddisklere kıyasla daha hızlı veri transferine olanak tanımasıdır.

Mevcut teknik özellikleri iyileştiren yazılımsal ve donanımsal destekler hem tüm birimlerin birbiri ile tam uyumlu şekilde çalışmasına hem de teknik yapıdan maksimum verim elde edilmesine lawnımcı oluyor.

IPS panelli ekranların geniş görüş açısı sunması ve renk doğruluğu konusunda iddialı oluşu, Monster Notebook tarafından sunulan bilgisayarlara değer katar.

Hazır Computer system sistemleri, özellikle iş yerlerinde ya da oyun amaçlı kullanılmak üzere bir araya getirilen bilgisayar bileşenleridir. Kullanıcıların taleplerine göre şekillenebilme durumu olan hazır sistem Laptop ihtiyaca uygun bir şekilde kullanıcısına sunulmaktadır. Hazır sistemlerde ihtiyaca özel yazılımlar yer alır. İş hayatında kullanılacak olan hazır PC seçeneklerinde Business programları gibi tüm işlerde kullanılabilecek method yüklüdür.

Gaming laptops tend to have a shorter lifespan than a typical day-to-day-use device. This can be a result of the strain they execute beneath even though gaming. We would claim that a gaming laptop should past anyplace between 3 and 5 years if perfectly-preserved.

With a bigger screen arrives a larger frame, which oyun bilgisayarları can frequently make it possible for producers to carry out an improved cooling program to keep the laptop computer at a far more manageable temperature for more time gaming classes.

Yeni nesil oyunlar için RTX teknolojisini aktif bir biçimde kullanılan oyunları desteklemektedir. DLSS teknolojisi ile daha iyi oyun performansına sahip olmanızı sağlamaktadırlar.

Sıradan bilgisayarların four GB - 8 GB arasında değişiklik gösteren RAM özellikleri bulunurken; bu sayı gamer Personal computer söz konusu olduğunda 32 GB - sixty four GB’yi bulur. Hafızada oyun bilgisayarları kapladığı alan küçük veya ortalama olan oyunlar hemen her bilgisayarda açılsa da sergilenen performans activity Computer modelleri ile aynı olmaz. Dolayısıyla Gamer Personal computer fiyatları standart bilgisayarlardan daha donanımlı olmakla birlikte pahalıdır.

Report this wiki page